Vélemények!

-Kiváló megbízható kivitelező csapat, őszintén ajánlom őket!

Juhász Attila, ügyvezető újHáz Centrum, Piramis Építőház Kft, Göd

 

-Minden munkájukon látszik a teljes szakmai felkészültség és mesterségük igazi szeretete. Kiváló szakemberek, jó fej srácok. “Szupercsapat” a tetőn:-)

Balogh János

 

-Több munkálatot is végzett már az üzem területén az Ácsolunk Kft. csapata. Számunkra nagyon fontos a precíz és minőségi munka, amit Tihamértól és csapatától meg is kaptunk. Legyen az tetőtéri ablak csere, lemeztető javítás, pala tető javítás, egyedi méretre készített nyílászáró beépítése. Teljes mértékben ajánlani tudom az Ácsolunk Kft. csapatát mivel csak minőségi munkát adnak ki a kezük alól.

Sok munkát és sikereket kívánok az Ácsolunk Kft.-nek!

Orosz István

 

Abszolút precíz, szép, és minden tekintetben pontos munkát végeztek a szakemberek nálunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Ilyen korrekt hozzáállással nem igazán találkozik az ember manapság, kitűnő csapat! Csak ajánlani tudom.

Temesvári Ádám

 

Egy igazán profi , megbízható , fiatal csapat ! Több munkájukat láttam már, több helyre szállítottunk be faanyagokat nekik. Mindenhol csak elégedett ügyfeleikkel találkoztam, és már én is több helyre ajánlottam őket, ha tetőfedő mesterre volt szükség!

Káplár Kornél, Káplár fatelep Vác

 

-Remek csapat, remek munka. Nagyon jó szívvel ajánlom bárkinek. Probléma megoldóképesség 5*. Garanciális, megbízható, szavahihető, becsületes -> Ritkaság!

Muhl Viktória

 

-Köszönöm az előtetőket! Gyönyörűek lettek! Már többen megcsodálták. Köszönöm a gyors munkát!

Hegyi Ági

 

-Csak így tovább!!! Remélem, hogy az idén is a pályázók között fogom látni a remek munkáidat a Bramac Tetőfedő Bajnokságon…

Czobort Róbert, Bramac