Szolgáltatásaink

Ács munkák

Hagyományos tetők,könnyűszerkezetes épületek, faházak, gerendaházak, rönkházak, kocsibeállók, előtetők, terasztetők,szaletli, filagória, pergola és minden ami fából történő szerkezet és tetőépítését, felújítását illetve javítását kivitelezünk. Továbbá külső-, belső lambériázás, hajópadlózás, galériaépítés, lépcső, korlát és kerítéseket készítünk.

Tetőfedő munkák

Tetőfedéseket beton- és kerámiacseréppel, bitumenes zsindellyel, fa zsindellyel (cédrusfenyőből illetve vörösfenyőből), acéllemezből (cserepes illetve trapéz profilú), korcolt lemezből és polikarbonátból készítjük. A ház formavilága határozza meg, hogy milyen típusú és színű fedőanyagot használunk. Manapság nagyon fontos, hogy milyen fóliát fektetünk a héjazat alá! Amennyiben a padlástér/tetőtér nincs beépítve párazárót használunk, beépítés esetén páraáteresztőt használunk. 20 fok alatt vízzáró tetőfóliát használunk.

Bádogos munkák

Vállaljuk épületek teljes körű bádogozását réz, horgany, alumínium és horganyzott anyagokból amelyek különböző színekben is elérhetők.

Tetőtér beépítési és gipszkartonozás munka

Tetőtér beépítésnél fontos szerepe van a szigetelésnek illetve a párazárásnak. Szigetelést lehet szarufán kívüli és szarufa közti. Szarufán kívüli amikor táblásított polyurethán hab anyaggal a szarufára építjük, szarufa közti pedig amikor szálas szigetelő (üveggyapot vagy ásványgyapot) építünk be a szarufák közé illetve fújt szigetelés (cellulóz) amit helyszínem fújnak a páraáteresztő és párazáró fólia közzé. Miért is fontos a fólia? A belső párát megfékezze, hogy a szigetelésbe jusson. Ha a szigetelésbe jut a pára az gombásodás keletkezik ami rontja a szigetelő minőségét illetve a szerkezeti elemek korhadásával jár. Belső burkolásokat lambériával és gipszkartonnak végezzük

Lakatos munka

Acél anyagokból készítünk ajtót, kaput, kerítést, lépcsőt, korlátot, védőrácsot, garázst és mindennemű acélszerkezeti munkálatokat.

Tevékenységünket Dunakeszi és Pest megyében végezzük.